Sport

FC BRAȘOV. Cornel Țălnar: „Important este că încă există șanse de promovare. Ne vom «bate» până la capăt”

 

FC Brașov a remizat astăzi, 0-0, în deplasare, cu Foresta Suceava, în etapa a 31-a a Ligii 2, antrenorul Cornel Țălnar declarând: „Meciul a fost la discreția noastră.Am avut două ocazii mari în prima repriză și un penalty neacordat la Enceanu. Consider că am controlat jocul și în partea a doua, dar nu am mai reușit să ne apropiem de poarta adversă. A fost o perioadă extrem de grea din punct de vedere psihic pentru noi. Nu avem garanția că s-a încheiat, după tot ce s-a întâmplat în ultimul timp. Nu mai revin la subiectul legat de bani. Important trebuie să fie faptul că avem în continuare șanse de promovare. Suntem la trei puncte de locul al doilea. Cât timp, din punct de vedere matematic vom mai avea șanse, vom face tot ce putem pentru a ne atinge obiectivul”.

Altfel, după ce FRF a clarificat cazul Chipciu, administratorul judiciar al „stegarilor”, Alexandru Cosmin Gheorghe, a comentat: „Avem decizia definitivă pe plan național, ceea ce înseamnă că trebuie pusă în practică. Mâine, un reprezentant al clulbului va merge la FRF pentru a ridica o motivare pe scurt a deciziei. Cu aceasta ne vom adresa celor de la FCSB. Valeriu Argăseală ne-a promis că în momentul în care va exista o decizie nu vor fi probleme și se va achita datoria”.

CITEȘTE ȘI: 

BRAȘOV. Încă un pas greșit pentru „stegari”, care mai pot câștiga doar la masa verde


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare