Sport

FC BRAȘOV. Cornel Țălnar, după remiza de la Călărași: „Campionatul se joacă. Luptăm până în ultima etapă”

 

După remiza de astăzi de la Călărași, 1-1, FC Brașov s-a îndepărtat din nou de obiectiv, promovarea în Liga 1, însă antrenorul Cornel Țălnar spune că echipa va lupta până în ultima etapă pentru a ajunge în primul eșalon.

„Am făcut o primă repriză destul de bună. Totuși, nu am reușit să profităm de avantajul pe care l-am luat pe tabelă după reușita lui Paul Iacob. Am încasat un gol cum numai noi putem lua, pe greșeli greu de înțeles. În partea a doua, gazdele au echilibrat jocul. Din păcate, am pierdut două puncte de care aveam mare nevoie și care ne-ar fi ajutat enorm. Avem acum două săptămâni în care putem să îi integrăm pe fotbaliștii care au venit acum, unii fiind în urmă și cu pregătirea (în etapa următoare FC Brașov va câștiga cu 3-0 confruntarea cu Unirea Tărlungeni, grupare care s-a retras din campionat – n.r.). Campionatul se joacă, facem tot ce putem pentru a rămâne în cărți. Luptăm până în ultima etapă”, a declarat Țălnar.

Peste două săptămâni, FC Brașov va avea parte de un meci decisiv, în deplasare, cu UTA Bătrâna Doamnă. 

CITEȘTE ȘI: 

BRAȘOV. LIVETEXT. „Stegarii” au uitat să câștige în Liga 2


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button