Sport

FC BRAȘOV. Cornel Țălnar, după arbitrajul de la Foresta – Juventus: „E formidabil ce se întâmplă. Ei au calea bătătorită, noi…”

 

Juventus București a câștigat ieri la Suceava dintr-un penalty dictat ușor de arbitrul Lucian Rusandu. Mai mult, maniera centralului din Sf. Gheorghe a deranjat, acesta eliminându-l la fel de ușor pe Marius Matei în prima repriză.

Aflați în luptă directă cu Juventus pentru prima poziție, „stegarii” sunt acum la cinci lungimi în spatele formației condusă de Gheorghe Chivorchian.

„Este formidabil ce se întâmplă. Nu este prima dată în acest sezon. Ei au calea bătătorită, lucrurile sunt clare, se văd. Vom vedea ce va fi până la finalul campionatului, dar în acest moment totul este în favoarea, nimic în defavoarea lor. Sper că aceste lucruri ne vor ajuta pe noi și băieții vor fi montați și îndârjiți, dar e greu să te bați cu toată lumea. Cei de la Juventus își fac treaba, își croiesc drumul, la noi e cu muncă”, ne-a declarat tehnicianul „galben-negrilor”, Cornel Țălnar.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button