Sport

FC BRAȘOV. Continuă tragicomedia. „Stegarii” au refuzat să se antreneze

 

La FC Brașov continuă tragicomedia. În această dimineață, medicul Gheorghe Popa, președintele interimar al CA, a ținut o ședință în vestiar ce a durat aproximativ 45 de minute, în care a încercat să le explice jucătorilor că încă sunt șanse ca acest club să fie salvat. Asta după ce ieri a anunțat că negocierile cu grupul de investitori italieni au căzut, că cel mai probabil va urma falimentul. Totuși, fotbaliștii au refuzat să iasă la antrenamentul programat pentru această dimineață.

Chiar dacă Adrian Szabo nu a avut nici un jucător la antrenamentul de astăzi, imediat după ce a ieșit din vestiar, Gheorghe Popa a anunțat că fotbaliștii au înțeles situația și a precizat că, în ciuda fatului că datoriile clubului au crescut, italienii de la Nilor Finance Group sunt în continuare interesați de pachetul majoritar de acțiuni.

„Planând spectrul falimentului, băieții sunt îngrijorați. Fiecare are probleme, familie, copii, se gândesc că avem o întârziere de aproximativ trei săptămâni la plata salariilor. Un singur jucător și-a exprimat dorința să plece, Cerlincă. Am și reziliat contractul cu el. Am stat de vorbă cu ei, le-am expus situația, vor continua, se vor antrena în mod normal, vom participa la toate meciurile până la finalul campionatului, inclusiv play-off sau play-out. Avem bani pentru acest lucru”, a punctat Gheorghe Popa, care a continuat: „Pe 6 aprilie (data la care Tribunalul ar putea decide intrarea în faliment a clubului – n.r.), îmi doresc să obțin un termen pentru a pune la punct un nou plan de reorganizare, având în vedere că italienii au rămas pe poziții. Chiar și în noua situație, doresc să achiziționeze pachetul majoritar. Sunt datorii de 16 milioane de euro, dar trebuie să spunem că din această sumă, cu aproximativ 8,5 milioane de euro a crescut patrimoniul clubului, în care acum există Baza «ICIM». S-ar putea ca italienii să dorească să dețină această bază, să o modernizeze, pentru că poate fi fructificată și la un moment dat poate să aducă bani clubului. Lorenzo Grassini, CEO-ul Nilor Finance Group, ar putea veni vineri la Brașov”.

CITEȘTE ȘI: LA FC BRAȘOV, CA LA „U” CLUJ. Acolo, însă, se implică ACUM Primăria!!!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare