Sport

FC BRAŞOV. Continuă lupta pentru SUPRAVIEŢUIRE!!!

 

Conducerea grupării „stegare” este hotărâtă să facă tot ceea ce este omeneşte posibil pentru a nu se pronunţa falimentul FC Braşov.

Astfel, aşa cum am fost informaţi, la următorul termen în instanţă se va solicita anularea datoriei de 16 milioane de lei avută la ANAF, procesul în această cauză ajungând la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, asta după ce FC Braşov a avut câştig de cauză atât la Tribunal, cât şi la Curtea de Apel.

De asemenea, se va cere scoaterea ICIM-ului de la masa credală.

În paralel, echipa îşi va continua pregătirile pentru a se prezenta în condiţii optime la reluarea Ligii 2. Mâine, la ora 15.00, lotul antrenat de Cornel Ţălnar se va reuni după pauza avută în week-end. Sunt aşteptaţi şi doi noi jucători de valoare. De asemenea, există posibilitatea perfectării unui stagiu în Italia, redusă – ce-i drept.

CITEŞTE ŞI: FC BRAŞOV. Adrian Szabo, despre FALIMENT!!!…

ȘOC. FC BRAȘOV, în fața FALIMENTULUI. Top Expert nu mai poate depune planul de reorganizare după decizia de astăzi a Curții de Apel

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare