Sport

FC BRAȘOV. Conducerea „stegară” face apel la fair-play înaintea derby-ului cu Sepsi Sf. Gheorghe. „Îi așteptăm pe fanii noștri în număr cât mai mare”

 

Mai sunt două zile până la confruntarea FC Brașov – Sepsi Sf. Gheorghe, care va avea loc sâmbătă, de la ora 14.30, pe Stadionul „Tineretului”, în prima etapă a returului Ligii 2.

Conducerea „stegară” speră că fanii brașoveni vor veni în număr cât mai mare pe „Tineretului” și face un apel la fair-play înaintea acestui duel.

„Conducerea clubului face apel către suporterii «stegari» să vină în număr cât mai mare pe Stadionul «Tineretului», pentru a-i încuraja pe băieții lui Cornel Țălnar, aportul fanilor dovedindu-se extrem de important pe parcursul acestui tur de campionat. În condițiile în care se anunță prezența în tribune a numeroși fani din Sf. Gheorghe, este foarte probabil ca atmosfera să fie una de mare meci, iar în acest context reprezentanții FC Brașov speră ca toți spectatorii să dea dovadă de fair-play și să participle la un spectacol agreabil. Orice «derapaj» în ceea ce privește atitudinea spectatorilor ar aduce grave prejudicii clubului. Incidente de orice fel ar aduce de la sine o amendă care în condițiile actuale ar atârna greu în balanța financiară a clubului”, se arată într-un comunicat al grupării de la poalele Tâmpei.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button