Sport

FC BRAȘOV. Condamnați la…

 

Meciul de sâmbătă al celor de la FC Brașov, de la orele 11.00, pe Stadionul „Tineretului”, cu Unirea Constanța, este „unul de 6 puncte”, așa cum a punctat antrenorul Călin Moldovan, pentru îndeplinirea obiectivului, anume – menținerea echipei în Liga 2.

DETALII: FC BRAŞOV, meci crucial cu Unirea Constanţa! Scenariul „NEGRU”…

„O victorie împotriva Unirii ar duce FC Braşov la 4 puncte peste adversara directă şi ar mai lua de pe umerii braşovenilor puţin din presiunea care acum apasă. Totodată punctele ar conta enorm pentru evitarea retrogradării. Suntem după un sezon în care cifrele o arată că nu a fost unul prea bun pentru grupul nostru. Toată lumea ştie, venim după o serie de opt jocuri în care nu am reuşit să acumulăm nici un punct. E o serie lungă, care ar trebui stopată cu orice preţ sâmbătă, în meciul cu Unirea Contsanţa. Va trebui să facem tot ce depinde de noi să câştigăm. E un joc care suntem conştienţi că va fi unul foarte dificil, un joc cu o echipă tânără, o echipă de elan, o echipă formată în mare majoritate din juniori ai FCSB. Asta ne certifică valoarea jucătorilor de la Constanţa. Nu investeşte nimeni în jucători care nu au persepctivă. Suntem obligaţi, suntem condamnaţi să câştigăm sâmbătă, dacă avem pretenţii de la noi să continuăm să ne luptăm pentru menţinerea în Liga 2”, a menționat antrenorul Călin Moldovan, el subliniind că echipa de la malul mării a avut evoluții apreciate în ultimele runde: „A jucat bine la Dej, a bătut Brăila şi a scos un punct, în ultima etapă, cu Şelimbăr. Nu avem motive să fim relaxați, chiar dacă adversarii sunt sub noi în clasament. În situația în care suntem, chiar şi cu juniorii dacă jucăm, trebuie să dăm totul. Sunt convins că o să ieşim din acest moment neplăcut sâmbătă, pentru că nu putem pierde la nesfârşit. Avem nevoie de cele trei puncte ca să avem puțină linişte la iarnă”.

Organizatorii au anunțat că intrarea este gratuită, în limita a 30% din capacitatea stadionului, conform reglementărilor în vigoare.  


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare