Sport

FC BRAȘOV. Colac de salvare. 100.000 de euro de la Steaua. „Este doar o soluție de moment”

 

Finalul de an a adus o veste bună pentru FC Brașov. Antrenorul Cornel Țălnar ne-a declarat că a reușit să îl convingă pe Gigi Becali, patronul Stelei, să plătească acum o parte din cea de-a doua tranșă pe care clubul bucureștean trebuie să o vireze în contul „stegarilor” în urma transferului lui Alex Chipciu la Anderlecht Bruxelles.

„Am reușit să aducem ceva bani. Gigi Becali a zis că doar 100.000 de euro poate să plătească acum. Sunt buni și aceștia, dar este doar o soluție de moment. Trebuie plătite salariile pe noiembrie, decembrie și ianuarie și mai sunt ceva resturi de prime. Apoi, dacă vrem să ne batem pentru promovare, este obligatoriu să facem cele două cantonamente, dar și să aducem cinci jucători. Nu știu cât vor ajunge banii aceștia de la Steaua, dar e clar că trebuie să se găsească și alte soluții de finanțare”, ne-a declarat Cornel Țălnar.

Tehnicianul va ajunge mâine la Brașov pentru a se întâlni cu cei din conducerea clublui pentru a pune la punct detaliile legate de cele două cantonamente ale iernii.

Totuși, conform noului administrator judiciar al „galben-negrilor”, Alexandru Cosmin Gheorghe, banii nu pot fi folosiți încă.

„Cei de la bancă au spus că trebuie să își dea seama cine are drept de semnătură, eu sau fostul administrator judiciar, Top Expert. Am auzit că ar fi venit bani de la Steaua, dar momentan nu pot să văd contul. Eu am prezenta toate actele care arată că eu sunt noul administrator judiciar al clubului, am discutat cu cei de la bancă, aștept răspunsul. Până își dau ei seama cine are drept de semnătură, banii rămân blocați în cont”, ne-a declarat Alexandru Cosmin Gheorghe.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button