Sport

FC BRAȘOV. Codoban, gol direct din corner pentru 3 puncte la Târgoviște

 

FC Brașov și-a continuat astăzi parcursul excelent din meciurile jucate în deplasare în Seria a 2-a a Ligii 2. „Stegarii” s-au impus la Târgoviște, în fața Chindiei, scor 2-1, după un meci în care au avut emoții doar în prima repriză.

Gazdele au deschis scorul în minutul 38, Cruceru marcând cu un șut plasat din interiorul careului. Au noștri au reacționat repede și după doar trei minute Matei a restabilit egalitatea după o pasă a lui Rusu. În partea a doua, „galben-negrii” au forțat victoria, iar reușita izbăvitoare a venit în minutul 87. Codoban a marcat un euro gol, trimițând în plasă direct din corner.

Astfel, FC Brașov s-a impus cu 2-1, a acumulat 8 puncte și a urcat pe poziția a șasea a ierarhiei, la cinci lungimi în spatele surprinzătorului lider, FCM Baia Mare.

„Un meci greu, am avut în față o echipă bună care ne-a pus probleme. Totuși, băieții au avut o evoluție bună, începem să creștem de la meci la meci și asta este îmbucurător. Am meritat această victorie, am avut ocazii mai multe decât adversarii și am fost echipa mai valoroasă. Dacă nu pierdeam puncte pe teren propriu cu Bihor și Caransebeș, acum eram pe primul loc al clasamemtului. Trebuie să spargem gheața și să câștigăm și pe «Tineretului». Sâmbătă viitoare, cu UTA, nu avem altă variantă”, ne-a declarat Vasile Dochița, președintele „stegarilor”.

La Târgoviște, FC Brașov a evoluat în formula: Mutu – David, Puțanu, Hlinca, Perju – Rusu (min. 82 Codoban), Poverlovici, Moraru, Olteanu – Matei (min. 89 Vl. Munteanu), Ene (min. 77 Letan).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button