Sport

FC BRAȘOV. Cine vine antrenor?!…

 

Conform informaţiilor noastre, deja s-au propus mai mulţi antrenori pentru banca tehnică a „galben-negrilor”, liberă după demiterea antrenorului Ilie Stan: BRAŞOV. OFICIAL. Ilie Stan, DEMIS de la FC BRAŞOV. Ce a spus Ioan Mărginean?!… / Ilie Stan, „OUT” de la FC Brașov!

În conferința de presă încheiată de puțin timp, președintele Ioan Mărginean l-a lăudat pe antrenorul Leo Grozavu (foto), plecat de la Sepsi Sf. Gheorghe la începutul săptămânii trecute. Grozavu este recunoscut ca un tip dur, vehiculându-se că n-a mai fost dorit de o parte a jucătorilor grupării covăsnene. În cărți la FC Brașov ar fi și Eugen Neagoe, ultima dată la Astra Giurgiu, în returul sezonului trecut din Liga 1, dar și Cornel Țălnar, prieten bun cu „Limoniu”. Se vorbește și de varianta ca „Țânțarul” să fie director tehnic, iar Călin Moldovan, cel ce a promovat Corona în Liga 2, antrenor principal. Ultimul, însă, n-ar fi pe placul primarului Allen Coliban, întrucât l-a cam criticat prin presă. Nu în ultimul rând, pe filiera de la Cluj, poate semna Adrian Falub.

De văzut cine va fi, până la urmă, alesul…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare