Sport

FC BRAȘOV. Cine plătește cantonamentul din Antalya?!…

 

Conducerea FC Brașov a stabilit, pentru perioada de pregătire din această iarnă, două cantonamente, unul intern și altul extern, cu jocuri amicale. Asta pentru ca echipa antrenată de Călin Moldovan să fie în formă la restartul Ligii 2 (unde actualmente ocupă locul 16 în clasament), obiectivul impus fiind unul clar, evitarea retrogradării.

După reunirea din 10 ianuarie, „galben-negrii” vor avea parte de un cantonament la Tg. Secuiesc sau Covasna, Poiana Brașov fiind scoasă din calcule, din cauza prețurilor mari impuse de sezonul de schi, urmând apoi un stagiu în Antalya, care se pare că va fi achitat în integralitate de un sponsor. În acest sens, discuțiile sunt în toi.

Altfel, conducerea administrativă – cu Adrian Szabo proaspăt cooptat pe funcția de director tehnic – a început căutările pentru a întări lotul de jucători. Achizițiile trebuie să fie peste ce se bazează Călin Moldovan la momentul actual.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare