Sport

FC BRAȘOV. Cine ar fi noul președinte?!… SURPRIZĂ

 

S-a observat că Ioan Mărginean n-a convins în funcția de președinte la FC Brașov, astfel că, foarte probabil, va pleca de la gruparea „galben-neagră” creată în vară, care a preluat locul din Liga 2 câștigat de Corona.

Potrivit prosport.ro, primarul Allen Coliban ar vrea să dea lovitura și să-l aducă șef la FC Brașov pe Marian Copilu, fostul președinte al celor de la CFR Cluj, care a plecat din „Gruia” odată cu înlăturarea antrenorului Marius Șumudică, în urma unor „contre” avute cu patronul Nelu Varga.

Marian Copilu este un conducător de club experimentat, cu charismă, însă pentru a face performanță are nevoie de un buget consistent. Iar, în acest moment, la FC Brașov sunt oareșce probleme – detalii: S-A SPART pușculița la FC BRAŞOV! „Gândire falimentară”! Ilie Stan, deranjat de atitudinea primarului Coliban!

Nici din punct de vedere sportiv situația de la FC Brașov nu e roză, echipa fiind pe locul 16 în eșalonul secund. Obiectivul pe termen scurt impus oricărui conducător și antrenor este, evident, salvarea de la retrogradare.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare