Sport

FC BRAȘOV. Ce zice primarul Coliban?!… Ce se va întâmpla cu Ilie Stan?!… / ȘEDINȚĂ

  • iliestan_4.png
 

Din tribunele „Tineretului”, primarul Allen Coliban (foto 1) a asistat, ieri, la marea rușine a „tenismenilor” aparent amatori de la FC Brașov – 0-6 cu Unirea Slobozia, meci contând pentru etapa a 3-a a Ligii 2 – UMILINȚĂ, numele tău e FC BRAȘOV! I-au… SLOBOZIT!. Un cârcotaș a exclamat, la final, evident iritat, că nici măcar o echipă de curling nu pierdea meciul de fotbal cu un asemenea scor…

Am aflat că, după partidă, edilul-șef, preocupat de situația „galben-neagră” delicată, a discutat cu șefii de la „new” FC Brașov, președintele Ioan Mărginean și „vicele” (voluntar) Vasile Dochița, dându-și și el seama că trebuie luate urgent măsuri la formație.

Astfel, conform surselor noastre, la începutul săptămânii viitoare va avea loc o ședință care se anunță cu scântei la FC Brașov, la aceasta urmând a participa întreg lotul de jucători, staff-ul tehnic, dar și cel administrativ, cu tot cu secretarul general „pluserist”.

Oameni de fotbal din Brașov au comentat că, dacă era lăsată în luptă echipa Coronei cu antrenorul Călin Moldovan, plus 4-5 întăriri, metamorfozata Scotch Club – FC Brașov – Steagu’ Renaște s-ar fi comportat mult mai bine în startul de sezon al eșalonului secund. Dar, dacă au primat ambițiile și răfuielile politice…

De asemenea, la o primă vedere, se constată că „Iliesta” (foto 2) pare depășit de evenimente, dovadă și modul în care s-a comportat la conferința de presă de după confruntarea cu ialomițenii – BRAŞOV. Ilie Stan, nervos pe toată lumea. După 0-6 cu Slobozia, de la „eu cer răbdare şi susţinere”, până la „dacă nu jucam în 10 oameni din minutul 2 nu pierdeam”. În rest, bâlbâieli şi explicaţii „0”. El era cel care spunea, optimist, înainte de începutul de campionat, că va obține minim 9 puncte după primele 5 etape. Acum poate „scoate” maxim 8.

Și „umbra” lui Cornel Țălnar se distinge din ce în ce mai clar.

 

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare