Sport

FC BRAȘOV. Ce va face Mărginean?!…

  • limoniu_2.jpg
 

Președintele FC Brașov, Ioan Mărginean, este decis să întreprindă tot ceea ce depinde de el pentru ca echipa „galben-neagră” să evite retrogradarea din Liga 2 la finele sezonului, iar apoi…

Din informațiile noastre, el ar avea (și) o ofertă de a se întoarce la Alba Iulia, în cazul în care – foarte probabil – formația va promova în Liga 3, urmând a contribui la ascensiunea acesteia în eșaloanele superioare.

În privința Brașovului, așa cum am aflat, pe surse, „Limoniu” ar fi nemulțumit de „contrele” pentru putere din Consiliul Local, care afectează și gruparea pe care o conduce (bugetul pe anul în curs este, și în acest moment, în aer…).

Altfel, FC Brașov are parte, mâine, de un meci cu Metaloglobus, pe Stadionul „Tineretului”, de la ora 11.00, în care elevii lui Călin Moldovan trebuie neapărat să câștige. Trupa bucureșteană, antrenată de fostul „stegar” Nicolae Grigore, se va caza la Hotelul „Ramada”.

Suporterii brașoveni sunt așteptați să vină cu ajutoare pentru refugiații ucraineni (produse neperisabile, produse de igienă personală, jucării, hăinuțe), acestea urmând a fi strânse, la porțile de intrare ale arenei, de voluntari.

În cadrul acțiunii „ÎMPREUNĂ PENTRU UCRAINA”, Asociația Magic se va ocupa de distribuirea ajutoarelor, după cum au comunicat cei de la FC Brașov. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button