Sport

FC BRAȘOV. Ce se întâmplă cu Ilie Stan?!… Conferința de presă a președintelui Ioan Mărginean

 

Ioan Mărginean (foto), președintele celor de la FC Brașov – Steagu’ Renaște, a ținut astăzi o conferință de presă în stilul lui Romeo Pașcu, amicul său, de acum 30 de ani.

„Limoniu” a spus că are „încredere totală” în antrenorul principal Ilie Stan și că el decide dacă schimbă un tehnician sau nu și în caz că „da” cu cine îl înlocuiește, nu primarul Allen Coliban. 

Vizavi de proiectul FC Brașov lăudat de Dan Petrescu (FC BRAŞOV. Ilie Stan, ÎN PERICOL? Un antrenor titrat e gata să preia echipa. „Dacă mâine vine FC Brașov și îmi face o propunere, chiar dacă e în Liga 2, iar eu cred în proiect, mă duc” & FC BRAŞOV. UPDATE. Preşedintele Ioan Mărginean, răspuns măgulitor pentru Dan Petrescu) și de vestea posibilei înlocuiri a lui „Iliesta” cu Ionuț Chirilă (FC BRAȘOV. ANTRENOR SURPRIZĂ, pe filiera USR?!…), Ioan Mărginean a punctat, iritat, că e… „teatru ieftin”.

Teatru ieftin e, însă, ce a jucat echipa pe care cu onor o manageriază „Limoniu” sâmbătă, de la ora 11.00, pe Stadionul „Tineretului” – UMILINȚĂ, numele tău e FC BRAȘOV! I-au… SLOBOZIT!, precum și recitalul dat de Ilie Stan după comedia răsuflată – BRAŞOV. Ilie Stan, nervos pe toată lumea. După 0-6 cu Slobozia, de la „eu cer răbdare şi susţinere”, până la „dacă nu jucam în 10 oameni din minutul 2 nu pierdeam”. În rest, bâlbâieli şi explicaţii „0”.

Mărginean a relatat, apoi, că va face o analiză, împreună cu antrenorul Ilie Stan, a partidei de coșmar amintite, punctând că fotbaliștii „galben-negri” au parte de cele mai bune condiții.

„Jucătorii de la FC Brașov primesc câte 500 de lei pentru fiecare punct câștigat, jumătate imediat, jumătate când echipa e în obiectiv (locurile 1-6). Ei pot fi sancționați, pentru contraperformanțe, cu până la 25% din salariu, conform Regulamentului de Ordine Interioară”, a mai declarat Mărginean.

Printre altele, el a subliniat că a picat, până la urmă, transferul lui Mihai Leca – FC BRAȘOV. Ce fotbalist de Liga 1 ar putea veni?!…, dar că se discută achiziționarea unui fundaș central mai valoros din eșalonul de elită, care este bine pregătit fizic.

 
 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button