Sport

FC BRAȘOV. Ce schimbare!…

 

Este o cu totul altă atmosferă la FC Brașov, după ce Andrei Șanta (foto) l-a înlocuit pe Ilie Stan!

Jucătorii se antrenează fără presiune, cu zâmbetul pe buze – cum se spune, și vor să dea totul în meciurile oficiale care vor urma, unele extrem de dificile. Chiar au promis conducerii grupării că vor să facă o figură frumoasă duminică la prânz, în meciul cu Petrolul Ploiești, liderul Ligii 2, fiind convinși că nu vor pierde.

Fundașul croat Ivan Fustar, despre care „Iliesta” a spus că n-are nevoie de serviciile sale, se pregătește cu echipa, sub comanda lui Andrei Șanta, și se pare că va fi titular contra „lupilor galbeni”, ca și atacantul olandezo-marocan El-Azzouzi, care a fost folosit doar câteva minute în ultimele două partide.

Altfel, nu s-a ajuns la o înțelegere privind rezilierea amiabilă a contractului avut de Ilie Stan cu FC Brașov, comisiile abilitate ale FRF urmând să decidă ce sumă de bani îi va reveni antrenorului buzoian.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button