Sport

FC BRAȘOV. Ce ROL ar avea Gabi Stan?!… PLANURILE lui Ioan Mărginean

  • marginean_2.png
 

UPDATE. Contactat, Gabi Stan, antrenorul care a calificat-o pe FC Brașov I pentru ultima dată în Cupa UEFA, ne-a declarat că el nu știe nimic despre eventuala sa numire în funcția de vicepreședinte.

………………………………………………………………………………………………….

În această după-amiază, la sediul FRF, este programată tragerea la sorți privind programul meciurilor din noul sezon al Ligii 2 (LIGA 2. FC Brașov/Corona, la start! Când va avea loc tragerea la sorți?! Sistemul competițional… Cine va avea acces la meciuri?!). Din partea noului FC Brașov, la acest eveniment este prezent Ioan Mărginean (foto 2), deși încă n-a fost prezentat oficial, de către autorități, ca președinte al clubului.

Pe marginea acestui subiect, „Limoniu” ne-a relatat: „Dosarul nostru, complet, este depus la FRF. Astăzi se naște copilul (FC Brașov – n.r.), mâine îl nășește Primăria și apoi va fi al orașului”.

Referitor la organigramă, încă nimic nu este clar, Ioan Mărginean precizându-ne: „Îmi doresc în staff oameni din Brașov. Sunt două posturi de vicepreședinte – vreau ca unul să fie ocupat de Gabi Stan (foto 1), ca reprezentant al fostelor glorii, iar celălalt de Vasile Dochița. Pentru funcția de manager sunt mai multe variante. Mugurel Buga va fi în schemă ca director sportiv/organizator de competiții”.

Posibil, așa cum am aflat, ca „Gabello”, din postura de vicepreședinte, să răspundă de tot ceea ce înseamnă activitatea Academiei FC Brașov. Dacă va accepta oferta, bineînțeles…

Apoi, Mărginean a dorit să-i sensibilizeze pe fani: „Doresc ca suporterii să vină lângă această echipă, altfel pentru ce să mai facem proiectul… Acest război intern nu-și are rostul. Poate muri și bucătarul, pentru că deviază glonțul. Doar uniți putem realiza ceva pentru Brașov. Nu este normal ce se întâmplă prin țară – cu două formații Universitatea Craiova, 3 Dinamo, întrucât, acum, și Dinamo Brașov are secție de fotbal, 2 Steaua, 3 Poli Timișoara, 3 Rapid – această echipă «galben-neagră» trebuie să fie a brașovenilor”.

Referitor la contractul ce-l va avea ca președinte la „new” FC Brașov, „Limoniu”, care s-a caracterizat „sunt eu urât, dar prost nu”, a subliniat: „Vreau să-mi pun 90 de zile de probă; apoi vom analiza activitatea”, iar în privința Stadionului „Tineretului” a spus că „arată la fel, dacă nu mai rău decât în perioada în care am fost aici (ca vicepreședinte la FC Brașov, numit de Ioan Neculaie – n.r.). Dacă nu muta Victor Ponta proiectul arenei la Tg. Jiu… Oricum, actuala administrație trebuie să ridice un stadion nou la Brașov”.

Altfel, Mărginean a susținut, în ciuda a ceea ce inserează presa, că el nu a făcut niciodată parte niciodată din „Cooperativă”: „A vrut să mă atragă nea Jean (Pădureanu – n.r.), dar nu i-a ieșit”. 

CITEȘTE ȘI: BRAȘOV. Reînvierea „Cooperativei”!

FC BRAȘOV. Ce a spus Romeo Pașcu?!…

FC BRAȘOV. Informații de culise – pe surse; reacții dure ale fanilor…

Noul președinte, numit astăzi! SURPRIZE…

FC BRAȘOV. UPDATE. Ioan Mărginean, DECLARAȚII OPTIMISTE după întrevederea avută cu primarul Allen Coliban…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare