Sport

FC BRAŞOV. Ce jucători mai vin?!… Se anunţă vremuri grele în Liga 2!!!

 

Se poate spune că „stegarii” au intrat pe ultima sută de metri a pregătirilor înaintea reluării Ligii 2 la fotbal.

Mâine sunt aşteptaţi la antrenamentul condus de Cornel Ţălnar steliştii Enceanu şi Chitoşcă şi fundaşul central Mamele, de la Concordia Chiajna. De asemenea, continuă negocierile pentru aducerea atacantului Daniel Popa, de la FC Dinamo Bucureşti. În cazul în care negocierile nu se vor concretiza, există varianta achiziţionării unui atacant de la Concordia Chiajna. Toţi fotbaliştii menţionaţi vor veni sub formă de împrumut până în vară.

Altfel, după ce fundaşul Ichim a semnat un contract cu FC Braşov, urmează ca şi Surdu să facă acelaşi lucru, cel mai probabil în cursul zilei de astăzi.

Apoi, conducerea grupării „galben-negre” depune toate eforturile ca până joi, cel târziu, să achite parte din salariile jucătorilor (ultima jumătate din luna decembrie, jumătate pe ianuarie).

În altă ordine de idei, de la întâlnirea reprezentanţilor echipelor de Liga 2 de la Cheile Grădiştei, am aflat că doar trimişii a 5 cluburi (printre care şi FC Braşov) au dorit amânarea începerii campionatului şi că, din sezonul viitor, banii proveniţi din drepturile TV vor fi şi mai puţini ca în acest an competiţional.

Dacă acum, teoretic, o echipă primeşte 18.000 de euro/sezon, vă daţi seama ce sărăcie se prevede…

CITEŞTE ŞI: BRAȘOV. „Stegarii” au făcut scor cu amatorii de la Abatorul Slobozia


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare