Sport

FC BRAȘOV. Ce fotbalist de Liga 1 ar putea veni?!…

 

Este clar că lotul echipei FC Brașov are nevoie de întăriri majore pentru a putea supraviețui în Liga 2, meciul cu Unirea Slobozia arătând slăbiciunile majore ale unei formații alcătuite în pripă, heirupist, pe repede-înainte – UMILINȚĂ, numele tău e FC BRAȘOV! I-au… SLOBOZIT!.

Astfel, așa cum a constatat și antrenorul Ilie Stan, axul central este punctul nevralgic al „galben-negrilor”, iar acesta trebuie „betonat” în cel mai scurt timp.

O primă achiziție importantă a celor de la FC Brașov Steagu’ Renaște, pe final de mercato, ar putea fi fundașul central Mihai Leca (foto), în vârstă de 30 de ani, în prezent la FC Argeș, cu care s-au demarat negocierile. El a mai evoluat la FC Brașov (gruparea falimentată de Ioan Neculaie) în 2016, având experiențe fotbalistice și în Țara Galilor (New Saints, 2017), dar și în Irak (Zakho, 2015-2016). 

Înainte de a ajunge în Trivale, Leca a fost la Chindia Târgoviște.

CITEȘTE ȘI: FC BRAȘOV. Ce zice primarul Coliban?!… Ce se va întâmpla cu Ilie Stan?!… / ȘEDINȚĂ

Articole asemănătoare

BRAŞOV. Ilie Stan, nervos pe toată lumea. După 0-6 cu Slobozia, de la „eu cer răbdare şi susţinere”, până la „dacă nu jucam în 10 oameni din minutul 2 nu pierdeam”. În rest, bâlbâieli şi explicaţii „0”


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button