Sport

FC BRAȘOV. Ce a decis Ioan Nicolae?!… 16 februarie, dată extrem de importantă!!!

 

Vasile Dochița (foto), președintele executiv al „stegarilor”, rămâne optimist în privința viitorului grupării fotbalistice brașovene, aflată în insolvență.

„În data de 16 februarie așteptăm ca instanța să ne aprobe planul de reorganizare, bineînțeles cu acordul celor de la Finanțe”, a declarat Dochița, care crede că decizia Judecătoriei Brașov va fi „în proporție de 90%” una pozitivă. În caz contrar, așa cum a relatat sursa citată, „s-a dus tot…”.

Altfel, Ioan Nicolae, cercetat sub control judiciar pentru evaziune fiscală, delapidare, fals în înscrisuri și spălare de bani, le-a transmis celor de la FC Brașov că, de acum, el nu mai are nici o treabă cu echipa.

„Vrea să renunțe la tot, gratis!”, ne-a precizat Vasile Dochița.

Președintele executiv a afirmat, de asemenea, că sunt mai mulți oameni de afaceri, cu putere mai mică sau mai mare financiară, interesați să investească în FC Brașov, însă totul se va hotărî după data de 16 februarie.

Citeşte şi:

UPDATE2. BRAȘOV. Ioan Nicolae, cercetat sub control judiciar

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare