Sport

FC BRAȘOV. Câți bani va mai da Primăria?!…

 

La punctul 4 al ședinței ordinare a Consiliului Local al Municipiului Brașov din 29 septembrie se specifică: „Proiect de hotărâre pentru modificarea și completarea Hotărârii Consiliului Local nr. 383 din 20.07.2021 privind aprobarea Contractului de finanțare pentru desfășurarea activității Asociației Clubul Sportiv Fotbal Club Brașov – Steagul Renaște. Inițiator: Primarul Municipiului Brașov (Allen Coliban – foto)”.

Așadar, se vor atribui alți bani de la bugetul local pentru gruparea de Liga 2 și centrul de copii și juniori, din informațiile noaste fiind vorba de… 2,5 milioane de lei.

FC Brașov a mai primit un milion de lei, din fondurile Municipalității, înaintea startului sezonului competițional al Ligii 2. 

Reamintim că Lucian Pătrașcu, liderul consilierilor locali PSD, a solicitat insistent publicarea salariilor președintelui FC Brașov, Ioan Mărginean, și a antrenorului principal Ilie Stan (cu tot cu bonusurile prevăzute), dar și contractele jucătorilor care, acum, ocupă locul 13 în campionat. Degeaba… 

CITEȘTE ȘI: LIVETEXT. FC Brașov – CSA Steaua! Toate informațiile… Va debuta „Motoreta” la echipa armatei?!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button