Sport

FC BRAȘOV. Când totul e frumos la început de proiect…

 

Multă vorbărie, astăzi, la conferința de presă susținută la Primărie privind lansarea noii echipe FC Brașov – Steagu’ Renaște…

Printre altele, primarul Allen Coliban și-a exprimat încă o dată speranța ca suporterii „stegari” și SR, gruparea de Liga 3, să facă parte din această structură, având rezervat un post de vicepreședinte și un loc în Comitetul Director.

„Este un punct de pornire cu FC Brașov – Steagu’ Renaște. E foarte important să avem eficiență”, a spus Coliban, care ulterior a avut cuvinte de laudă la adresa noului președinte, Ioan Mărginean, și a antrenorului Ilie Stan.

Ioan Mărginean, despre care am aflat că – licențiat și cu master – vrea acum să-și dea doctoratul pe tema fotbal și afaceri, a punctat că „brandul FC Brașov trebuie să fie al tuturor”, adresându-le rugămintea suporterilor să fie alături de acest club.

Apoi, antrenorul Ilie Stan a declarat că, având în vedere experiența acumulată, este sigur că va reuși în acest proiect, luând cele mai bune decizii: „Sunt un antrenor pretențios. Cer disciplină și vreau să le insuflu jucătorilor o mentalitate de luptători și spirit de sacrificiu. Sper să fiu susținut și să mi se dea încredere”. 

Primarul Allen Coliban a subliniat și că, aflat la început de drum în Liga 2, „new” FC Brașov va fi finanțat pentru acest sezon, de la bugetul local, cu 1,5 milioane de euro, obiectivul impus fiind clasarea pe un loc de play-off.

În rest, așteptăm semnarea contractelor jucătorilor și antrenorilor de la noul FC Brașov, precum și rezilierea celor aflate în vigoare de la defuncta, am zice, formație Corona.

 

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button