Sport

FC BRAȘOV. Călin Moldovan și-a lăudat jucătorii…

  • moldovan_17.jpg

Călin Moldovan, antrenorul echipei FC Brașov, a declarat despre partida de sâmbătă cu Poli Timișoara (de la ora 12.30, pe Stadionul „Tineretului”), manșa a doua a barajului de supraviețuire în Liga 2, că este una extrem de grea, în ciuda faptului că „galben-negrii” au câștigat în tur cu 2-1, iar, ulterior, staff-ul tehnic al „violeților” a demisionat – ȘOC înaintea returului cu FC BRAȘOV! Demisii la Poli Timișoara…

„Suntem dispuşi să facem tot ceea ce depinde de noi să ne păstrăm avantajul. Avem încredere, avem personalitate. Sunt convins că la finalul celor 90 de minute vom rămâne în Liga 2. Avem băieți cu caracter, cu inimă mare. Am reuşit împreună să trecem peste problemele care sunt. Au înțeles că numai împreună putem reuşi acest lucru. Fiecare avem gândurile noastre, avem un țel al nostru, pe care nu putem să ni-l atingem decât împreună, ajutându-ne unul pe celălalt”, a relatat, printre altele, Călin Moldovan.

Despre faptul că fotbaliștii săi au încasat în acest an, până acum, un singur salariu, cel pe luna ianuarie, antrenorul celor de la FC Brașov a spus că acest lucru îi mobilizează și mai mult.

Altfel, fanii lui Poli Timișoara și-au anunțat prezența în număr mare la Brașov, pentru a-și încuraja favoriții în tentativa de a rămâne în eșalonul secund.

CITEȘTE ȘI: FC BRAȘOV. Cu Sebastian Bădulescu „la butoane”…

FC BRAȘOV. Va fi numit președinte Marian Ivan?! Va ceda primarul Coliban?!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button