Sport

FC BRAȘOV. Călin Moldovan, GÂNDURI pentru baraj…

  • moldovan_8.png
În urma victoriei cu Unirea Constanța (FC BRAȘOV, succes clar! A scăpat de retrogradarea directă din Liga 2!), antrenorul „galben-negrilor”, Călin Moldovan, a declarat: „Era important să câştigăm. Mai avem nevoie de un singur punct pentru a rămâne matematic la baraj. Vom rămâne la fel de vigilenţi, la fel de concentraţi. Ne vom face treaba cât putem de bine în continuare. Vreau să felicit băieţii pentru joc, pentru atitudine, pentru preocuparea de organizare. A venit şi un meci în care reuşim să nu primim gol, contra unei echipe bune, o echipă care marchează mult. Am ştiut să îi ţinem în frâu pe adversari, au avut o singură ocazie, la 3-0”.
 
Apoi, antrenorul celor de la FC Brașov a privit înspre marea provocare a acestui sezon, barajul de menținere în Liga 2, cu locul 5 din play-out-ul Seriei A: „Cu orice echipă care va veni la baraj va fi greu. Vor fi două meciuri de care pe care, dar avem încredere. Mai avem trei partide în care ne vom pregăti cât putem de bine pentru momentul barajului şi sper să reuşim să rămânem în Liga 2. Eu am mare încredere în băieţi. Acum au arătat, din nou, că încrederea noastră în ei este justificată. E trist ca Braşovul şi Timişoara să îşi dispute barajul pentru rămânerea în Liga 2, dar aceasta este situaţia, acesta este contextul actual, eu sper ca ambele echipe în timp să revină acolo unde le este locul, adică la prima ligă”.
 
Locul 5 în Seria A de play-out este ocupat de Poli Timișoara, cu 24 de puncte. În față, pe locurile 3 și 4, sunt Șelimbăr și Poli Iași, ambele cu câte 30 de puncte.
 
Egaluri brașovene în Liga 3
 
SR Brașov a remizat cu formația din Plopeni, 0-0, în play-out-ul Ligii 3 la fotbal, Seria a 5-a, ca și Kids Tâmpa, 1-1, cu Hermannstadt II. Ambele grupări din Brașov au fost gazde. SR Brașov ocupă locul 5 în clasament, penultimul, cu 17 puncte, Kids Tâmpa fiind „lanterna roșie” – 14 puncte. Pe locul 4, „de salvare”, se află Plopeniul (21 p). Lider este echipa din Tg. Secuiesc (26 p).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare