Sport

FC BRAȘOV. „Bătaie” pe un jucător de la CFR Cluj…

 

FC Brașov a dorit să-l împrumute, până la finalul sezonului, pe tânărul atacant Denis Rusu (foto), în vârstă de 20 de ani, de la CFR Cluj. Președintele Ioan Mărginean chiar a discutat cu jucătorul, însă pe fir a intrat Sepsi Sf. Gheorghe, care în final a avut câștig de cauză.

Denis Rusu a evoluat în sezonul trecut la UTA Arad, sub comanda antrenorului brașovean Laszlo Balint, el fiind împrumutat de la Șoimii Lipova. 

Altfel, din informațiile noastre, fundașul central croat Ivan Fustar, în vârstă de 32 de ani, nu va semna un contract cu FC Brașov, antrenorul Ilie Stan nefiind impresionat de calitățile sale. 

Apoi, meciul amical dintre FC Brașov și Chindia Târgoviște se dispută sâmbătă, de la ora 11.00, dar la Stadionul „Metrom”, întrucât SR Brașov va juca pe „Tineretului”, de la ora 14.00, cu FC Hermannstadt II, în etapa secundă din Liga 3 – Seria a 5-a.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare