Sport

FC BRAȘOV. Banii de la Primărie, la… sfântu’-așteaptă! Bugetul pentru sezonul viitor, în aer!

  • nomoney.png

Lui Marin Mitran, noul președinte de la FC Brașov, i-a trecut optimismul emanat imediat după instalare. 

Situația e în ceață rău la gruparea „galben-neagră”, din cauză că, efectiv, nu sunt bani. Și, în ciuda promisiunilor debordante ale marilor conducători, Primăria nu pare a vira prea curând în contul FC Brașov tranșa a doua votată de consilieri pentru sezonul trecut al Ligii 2, de 800.000 de euro.

Motivul?!… Din informațiile noastre, Curtea de Conturi ar fi „de vină”.

Primăria ar fi comandat un audit la FC Brașov, descoperindu-se nereguli în modul cum au fost cheltuiți cei 700.000 de euro (prima tranșă aprobată de Municipalitate) sub conducerea lui Ioan Mărginean, fostul președinte. Astfel, raportul ar fi ajuns – normal – la Curtea de Conturi, care a descins, între timp, în Primărie și până ce reprezentanții instituției nu-și dau acordul, de la Serviciul Economic nu va fi transferat nici un ban la clubul de fotbal, în ciuda presiunilor de tot felul.

Prin urmare, FC Brașov nu poate efectua transferuri (FC BRAȘOV. Sosiri, plecări…), Alexandru Martinov – dorit insistent de antrenorul Dan Alexa – se va întoarce la Dumbrăvița, așa cum a scris presa bănățeană, nici să achite salariile restante, din februarie până la finele lui iunie pentru cei ce au salvat echipa de retrogradare, iar de cantonament nici nu se mai pune problema.

Colacul de salvare poate fi aruncat, iarăși, de firma Bilka, cea care a sponsorizat și drepturile bănești ale lui Ilie Stan pentru ca FC Brașov să nu fie penalizată încă din startul stagiunii 2022-2023 a Ligii 2.

Cât despre bugetul pe care-l va primi FC Brașov de la Primărie pentru sezonul următor, doar vorbe. Acum se vehiculează că strict pentru formația de seniori ar fi planificați 1,7 milioane de euro, centrul de copii și juniori urmând să primească 500.000 de euro.

Nu se știe, însă, când se va face o rectificare bugetară la Primărie pentru ca apoi FC Brașov să intre în posesia finanțării. Probabil prin septembrie-octombrie…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare