Sport

FC BRAȘOV. Au venit ITALIENII!!! Grupul care i-ar putea prelua pe „stegari” este…

 

Într-un final a ajuns, astăzi, la sediul FC Brașov delegația italienilor responsabilă de eventuala preluare a grupării „stegare”. Oamenii n-au stat prea mult la discuții cu jurnaliștii prezenți, întrucât au plecat să dejuneze…

În orice caz, s-a anunțat că Nilor Finance Group, cu sediul fiscal în Anglia, la Londra, are intenția de a prelua clubul brașovean, președintele holdingului fiind, așa cum se relatează pe site-ul amintitei companii, Dr. Alberto Agostini.

Reprezentantul Nilor Finance Group aflat la Brașov este Giovanni Pellegrini, el urmând să decidă soarta formației „galben-negre”.

Până una-alta, s-a spus că au fost băgați bani în contul FC Brașov (probabil prima tranșă din suma de 500.000 de euro, promisă până în vară), „am fost în bancă, pentru a asigura finanțare, cu garanții din străinătate”, așa că sunt „probleme zero din punct de vedere financiar”.

Foto: Lucian Pop

Vom reveni

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare