Sport

FC BRAȘOV. Au păcălit fotbalul. „Stegarii” s-au umplut de penibil în meciul cu CS Balotești

 

Deși au încasat primele pentru victoriile cu UTA Bătrâna Doamnă și ASU Politehnica Timișoara, „stegarii” au păcălit fotbalul la Balotești și au remizat, 2-2, cu una dintre cele mai modeste formații din Liga 2. Practic, în acest moment, CS Balotești nu va retrograda doar pentru că mai multe formații s-au retras din campionat.

Gruparea antrenată de Cornel Țălnar a lăsat impresia că, așa cum era normal să se înâmple, nu va avea probleme în disputa de astăzi. Enceanu a deschis scorul în minutul 25 cu un șut de la 25 de metri, iar Vl. Munteanu a făcut 2-0 imediat după pauză, reluând cu capul o centrare a lui Stan. Apoi, în doar trei minute, a doua cea mai slabă formație din campionat a reușit să revină, Răuță și Ion restabilind egalitatea.

Două puncte uriașe pierdute de FC Brașov, într-o luptă pentru o promovare în care probabil doar administratorul special Vasile Dochița mai crede.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button