Sport

FC BRAŞOV. Au jucat ca niciodată, au pierdut ca întotdeauna. Şanta: „Asta e. Ce să facem…”

 

FC Braşov a pierdut astăzi la Chiajna, cu Concordia, 1-2, în runda a 11-a a Ligii 2 (detalii aici: FC BRAȘOV, formație de „loseri”! Înfrângere și la Chiajna…)

„Am început bine jocul, am condus, dar am fost egalaţi după o greșeală. Apoi, golul doi al lor a venit după un fault clar ca lumina zilei. Băieții au luptat, dar asta a fost să fie. Nu avem ce să facem, trebuie să ne pregătim în continuare și mergem înainte. Fotbalul se joacă pe goluri și trebuie să continuăm, să fim pozitivi, dacă o ținem tot așa o să vină și punctele și victoriile. Trebuie să muncim și să fim uniți. Păcat, se putea scoate mai mult. Golurile le-am luat foarte ușor, primul gol pasă filtrantă, neatenție. Apoi golul doi la fel, minge pe colțul opus, șut nu am putut să-l blocăm, asta e, ce să facem. Trebuie să lucrăm mai mult și defensiv, pentru că ne-au surprins cu câteva diagonale și ne-au destabilizat. Trebuie să adunăm puncte că va fi foarte greu”, a declarat antrenorul Andrei Şanta.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button