Sport

FC BRAȘOV. Atacant din Belgia! Despre primarul Coliban…

  • minge_7.jpg
 

Conducerea grupării FC Brașov are de gând să aducă la echipă, sub comanda antrenorului Dan Alexa, un atacant din Belgia (Yanis-Mbombo, în vârstă de 28 de ani, fost internațional belgian Under 21), care va semna – zilele acestea – din postura de jucător liber de contract. Asta întrucât „vârfurile” Chică Roșă și bulgarul Angelov n-au dat, până în prezent, randamentul scontat. Și primul, ajuns împrumut de la FC Botoșani, ar avea un salariu lunar de 4.500 de euro, mare pentru nivelul Ligii 2.

Și pentru că a venit vorba de salarii, până în prezent n-a fost achitată tranșa a doua din sezonul trecut, care avea termenul scadent în luna iunie. Președintele Marin Mitran promisese că datoriile le va plăti… săptămâna trecută. Oricum, atât antrenorii care au salvat-o pe FC Brașov de la retrogradare în sezonul precedent, cât și mare parte din jucători și-au depus sau vor depune memorii la FRF în această săptămână.

În altă ordine de idei, se știe, primarul Allen Coliban a ajuns sâmbătă la Stadionul „Tineretului” prin minutul 70 al partidei FC Brașov – Ripensia Timișoara – FC BRAȘOV, un gol și… Coliban / UPDATE. Declarația lui Dan Alexa…

Din informațiile noastre, el n-a coborât, însă, la vestiare, la finalul meciului, pentru a discuta cu jucătorii, antrenorii și conducătorii „galben-negrilor” după victorie – și despre problemele acute cu banii…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare