Sport

FC BRAȘOV. Atac DUR la fosta conducere!!!

 

Andrei Marinescu, fostul portar al „stegarilor”, este convins că fotbalul românesc va deveni unul de amatori, dacă nu va exista solidaritate între jucători, pentru a-și apăra drepturile. El i-a arătat cu degetul pe președinții de cluburi și pe cei din fruntea FRF pentru situația jalnică de astăzi.

Pentru pipetafotbalului.com, blogul antrenorului brașovean Laszlo Balint, Andrei Marinescu a comentat, printre altele, perioada de coșmar trăită la FC Brașov: „Ce mai contează suporterii, istoria, tradiția sau palmaresul, când la cârma conducerii se află niște oameni incapabili, incompetenți, oameni care urmăresc să-și umple propriile buzunare și care nu se gândesc o secundă la binele clubului? Ce fel de patron sau președinte te lasă neplătit un an de zile? Ce randament poți da când datoriile si grijile financiare îți bat la ușă? Cum să ai rezultate cu niște jucători nemulțumiți? Avem si noi familii, suntem si noi oameni! Când Liga Profesionistă de Fotbal soma clubul să plătească datoriile către jucători, domnii Ioan Neculaie si Constantin Zotta au găsit încă o mârșăvie, au băgat echipa în insolvență. Cu alte cuvinte, ne-au luat ultima speranță că ne putem recupera banii… Ba mai mult, toți cei care am «îndrăznit» să ne cerem drepturile la organele competente, mai exact comisiile LPF-ului, am fost dați afară, ni s-au reziliat unilateral contractele”.

Andrei Marinescu a ajuns la concluzia că, în România, președinții de cluburi au câștig de cauză într-un eventual conflict cu jucătorii, de-asta a decis să renunțe la fotbal la vârsta de 31 de ani: „Mă săturasem să fiu tratat ca o slugă, să nu îmi pot exprima punctul de vedere pentru că eram perceput greșit, ca un ghimpe în coasta conducerii”.

Foto: Digi Sport


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button