Sport

FC BRAȘOV. Asumarea colectivă a greșelii…

 

Cei de la FC Brașov și-au recunoscut gafa de „râsul curcilor” de la meciul cu Poli Timișoara – FC BRAŞOV. Cascadorii râsului. Situaţie impardonabilă în meciul cu Timişoara, pierdut sâmbătă pe Stadionul „Tineretului” – FC BRAȘOV, în vrie! Nici cu antrenorul Călin Moldovan… „Atât am putut”, promițând, solemn, că astfel de lucruri… „paranormale” nu se vor mai produce.

Iată comunicatul prin care multitudinea de angajați, bine plătiți, din Scotch-ul transformat – în miez de vară – în club de fotbal își toarnă pe capete cenușa vinovăției: „Dintr-o regretabilă eroare, pe foaia de arbitraj nu au fost trecuți Maxim Iurcu și Andrei Lascu. Cei doi jucători au stat pe banca de rezerve, iar oficialii clubului, dar și staff-ul tehnic și-au dat seama de greșeală în timpul partidei. Astfel, cei doi jucători nu au putut fi introduși pe teren. Greșeala a fost una colectivă, nu a unei singure persoane din club. FC Brașov își asumă greșeala și îi asigură pe brașoveni că astfel de erori nu se vor mai repeta”.

Dacă n-ar fi amatorism, miserupism și alte cele, ne-am fi putut gândi la o acțiune de sabotaj a „agenților 007”, aflați, până la urmă, în subordinea James Bond-ului 000.

Rămâne de văzut dacă și când se va sparge acest blestem hidos, care a înnodat în neputință gruparea condusă (încă) de vajnicul Ioan Mărginean și controlată din umbră de un anonim secretar general. 

 

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare