Sport

FC BRAȘOV. „Ăștia sunt jucătorii”…

 

După partida pierdută astăzi de FC Brașov, pe Stadionul „Tineretului”, în fața celor de la Petrolul Ploiești – FC BRAȘOV – Petrolul Ploiești, scor de… Scotch-ul rușinii!, Andrei Șanta (foto), antrenorul gazdelor, a punctat: „La 0-4 nu mai ai ce să comentezi. Mie ce îmi pare rău este că și vineri, și sâmbătă am pregătit fazele fixe și uite ce goluri am încasat. Aici mai intervine și responsabilitatea jucătorilor. Eu zic că prima repriza a fost echilibrată, am avut ocazii, dar fotbalul se joacă pe goluri. În partea secundă am luat repede gol din fază fixă, mai e și eliminarea lui Burlacu… E greu. Ăștia sunt jucătorii, mergem mai departe cu ei. La momentul de față este o diferență de valoare între cele două echipe”.

Apropo, se știe, Ilie Stan este cel ce a alcătuit lotul, respingând la selecție mulți brașoveni, care au ajuns, astfel, la alte echipe de Liga 2, unde dau satisfacție. 

FC Brașov, care a rămas cu 9 puncte după 10 etape, va juca următorul meci din eșalonul secund abia luni, 25 octombrie, cu Concordia Chiajna, o altă grupare cu pretenții de promovare.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button