Sport

FC BRAȘOV. Arbitru FIFA la meciul „stegarilor” cu Foresta Suceava!!!

 

FRF a delegat un central cu patalama FIFA la meciul FC Brașov – Foresta Suceava, care deschide mâine, de la ora 17.30, pe Stadionul „Tineretului”, etapa a 12-a a Ligii 2 la fotbal.

Este vorba de clujeanul Horațiu Feșnic, care a devenit recent arbitru internațional după ce Cristi Balaj și Alexandru Tudor au fost scoși de pe lista FIFA, din cauză că au depășit limita de vârstă.

„Arbitrajul mi-a schimbat viața, a devenit prioritatea mea principală. Vreau să acumulez cât mai multe cunoștinte și să fiu cât mai pregătit în acest domeniu pentru a-mi face treaba cât mai bine. Deocamdată, încerc să mă gândesc doar la prezent și să mă pregătesc tratând cu seriozitate fiecare meci pe care îl arbitrez, implicit să ajut arbitrajul românesc”, a declarat Horațiu Feșnic într-un interviu pentru site-ul CCA.

Pentru partida de la Brașov, asistenți vor fi Adrian Vornicu (Iași) și Ovidiu Arușoaiei (Piatra Neamț), iar arbitru de rezervă a fost desemnat Cristian Moldoveanu (Sf. Gheorghe).

Observatori sunt Andrei Ioniță (București) și Constantin Pinitilie (Rm. Vâlcea).

CITEȘTE ȘI: BRAȘOV. Romeo Pașcu e „BAU-BAU”-ul Forestei!!! Sucevenii se tem că „stegarii” vor să amâne meciul!!!

UPDATE FC BRAȘOV. Paul Enache: „Dorin Goian o fi ofițer acoperit”!!!…

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare