Sport

FC BRAȘOV. Anunțul lui Pellegrini: „Până miercuri vom avea un răspuns. Șansele de a prelua clubul sunt de 50%”

 

Trimisul special al Nilor Finance, grupul interesat de preluarea FC Brașov, Giovanni Pellegrini, a susținut o conferință de presă în care a anunțat că până miercuri italienii vor da răspunsul final.

Pellegrini a discutat vineri cu reprezentanții grupării brașovene, în această dimineață a vizitat Baza „ICIM”, apoi a urmărit din tribuna oficială a Stadionului „Tineretului” confruntarea FC Brașov – Unirea Tărlungeni, după care a avut programată o întâlnire cu primarul George Scripcaru.

Mâine, Giovanni Pellegrini va pleca în Italia și îi va da raportul lui Lorenzo Grassini, Chief Executive Officer (CEO) al Nilor Finance Group, care va lua decizia finală.

„Nu pot spune dacă sunt optimist sau nu. Din punctul meu de vedere, șansele ca Nilor Finance Group să preia FC Brașov sunt de 50%. Încă nu am depus bani, dar am spus că din acest punct de vedere nu vor fi probleme dacă vom prelua echipa. Luni seară mă voi întâlni cu Lorenzo Grassini, iar marți sau cel mai târziu miercuri vom avea un răspuns. Indibitabil, pentru a merge înainte, FC Brașov trebuie salvat de la faliment. Este o gaură destul de mare, de câteva milioane de euro. Dar, pe lângă echipa mare, ne intersează și centrul de copii și juniori, care cred că nu a fost exploatat cum trebuie. Dacă răspunsul va fi unul pozitiv, imediat, în maximum 48 de ore se virează banii în cont. Bani sunt, nu e o problemă. Normal, dacă vom prelua echipa vom aduce jucători. Cred că e nevoie de patru fotbaliști pentru ca această formație să promoveze”, a declarat Giovanni Pellegrini.

CITEȘTE ȘI: 

BRAȘOV. Stere: „Aveam mare nevoie de această victorie”; Bona: „Un meci echilibrat, în care noi am făcut cadouri”

BRAȘOV. „Stegarii” au luat trei puncte din meciul cu Unirea Tărlungeni


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare