Sport

FC BRAȘOV. Antrenorul Dan Alexa, despre legătura cu Anamaria Prodan, CU SINCERITATE…

  • alexaprodan.png

Dan Alexa a fost, într-un final, alesul conducerii „galben-negre” pentru a prelua echipa de Liga 2 FC Brașov – UPDATE. FC BRAȘOV. Dan Alexa, „principal”! / „RĂUTĂCISME”…

Astfel, cel poreclit „Chirurgul” îl va înlocui pe banca tehnică pe Călin Moldovan, cel ce a menținut formația în eșalonul secund, după o dublă victorie în barajul supraviețuirii cu Poli Timișoara.

La rândul său, Alexa, se știe, a plecat de la CSM Reșița, după ce a ratat barajul promovării din Liga 3 cu amatorii de la CSC Dumbrăvița (județul Timiș).

Mulți iubitori ai fotbalului de la poalele Tâmpei se întreabă dacă, odată cu venirea lui Alexa, la FC Brașov se va implica și impresara Anamaria Prodan, știută fiind relația de colaborare dintre cei doi. Marin Mitran, președintele „galben-negrilor”, a atins și el acest subiect – AICI: FC BRAȘOV. TOATE NOUTĂȚILE!… Lot, organigramă (manager general – foto 2), buget, discuții cu reprezentanți ai SR, meciuri amicale

În luna aprilie a acestui an, Dan Alexa a fost invitatul jurnalistului Ovidiu Ioanițoaia, vorbind, deschis, în emisiunea acestuia, „Prietenii lui Ovidiu”, despre relația pe care o are cu Anamaria Prodan, fiind ultra-mediatizat episodul din 2019, când impresara i-a dat o palmă în incinta stadionului din Giurgiu, pe când „Chirurgul” era antrenor la Astra.

 „Anamaria Prodan ți-a dat un pumn sau o palmă, la Giurgiu?”, a întrebat Ioanițoaia, Alexa punctând: „Nu mai știu ce-a fost! Vă zic adevărul. Nici nu mai știu”. 
 
Dan Alexa a spus că este convins că incidentul respectiv l-a tras mult în jos: „Și-acum îmi zice lumea când mă vede. A fost o situație în care, ca bărbat, e foarte greu să reacționezi. Și bine că n-am ripostat. Am înțeles-o pe Ana, dar până la un punct. Dar a trecut”. 
 
Apoi, Ioanițoaia l-a întrebat direct: „A fost iubire între tine și Anamaria Prodan?”, răspunsul lui Alexa fiind prompt: „… Ce întrebare e asta? A fost foarte mult respect și ea m-a ajutat foarte mult. Mai ales la Călărași, unde a adus mulți jucători, a adus și bani. Apoi m-a dus la Astra. Ea e genul de impresar care se implică total. Nu sunt nici de partea ei, nici a lui Reghecampf, divorțul e problema lor. Au probleme, ei știu cel mai bine ce e acolo. Îmi pare rău că au ieșit lucruri foarte urâte în presă. Dar, ca părere personală, ar trebui să își spele lucrurile în familie”.
 
Despre legătura sa cu impresara Anamaria Prodan, Dan Alexa a subliniat: „Este și acum impresarul meu, dar am cam rupt legăturile. Ea are problemele pe care le are…”. 
 
Întregul dialog avut de actualul antrenor principal al celor de la FC Brașov cu Ovidiu Ioanițoaia, directorul Gazetei Sporturilor, AICI: 
 
Foto: cancan.ro


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] explicat motivul pentru care l-a pălmuit pe Dan Alexa, în prezent antrenor la FC Brașov – DETALII. S-a întâmplat la finalul unui meci în care „Chirurgul” pregătea echipa Astra Giurgiu. […]

Citeşte şi...
Close
Back to top button