Sport

FC BRAȘOV. Antrenorul Călin Moldovan, înaintea meciului de la Timișoara…

  • moldovan_16.jpg
 

Dacă președintele Ioan Mărginean își dorește punctaj maxim pentru FC Brașov în play-out-ul Ligii 2 – FC BRAȘOV, între dorința președintelui Mărginean și putință…, antrenorul Călin Moldovan (foto) a declarat înaintea meciului de la Timișoara, cu Ripensia, programat sâmbătă, de la ora 11.00: „E clar că avem nevoie de victorie, nu este nici un secret, vom încerca să câştigăm. Nu facem calcule, nu este momentul, vom lua lucrurile pas cu pas… Diferența de puncte între noi şi echipa de deasupra noastră este de 10 puncte. Poate fi o diferența considerabilă, dar atâta timp cât sunt 18 puncte puse în joc vom încerca să ne jucăm şansa până la capăt, în ideea de a face tot posibilul să scăpăm de retrogradare directă, să nu jucăm barajul. Cu tot respectul pentru Unirea Constanța, dacă nu reușim să prindem nici locul de baraj, înseamnă că nici nu are rost să mai vorbim de Liga 2”.

Contra Ripensiei, Moldovan nu se va putea baza pe serviciile jucătorilor Boția, Fustar (accidentați), Drăgoi și Piper (suspendați). 

De partea cealaltă, antrenorul Florin Fabian a relatat: „Îmi doresc să câștigăm fiecare meci din acest play-out, începând cu cel de sâmbătă, iar echipa să crească atât colectiv cât și individual. Acesta este obiectivul nostru, vrem să arătăm că Ripensia este o echipă valoroasă și să joace ceea ce doresc eu”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare