Sport

FC BRAȘOV. Antrenorul Călin Moldovan, înaintea BARAJULUI…

  • fcbvtimisoara.jpg

Echipa FC Brașov este pregătită pentru prima manșă a barajului de supraviețuire în Liga 2 – Poli Timișoara – FC BRAȘOV, sâmbătă, de la ora…

Delegația „galben-negrilor” va pleca astăzi la Alba Iulia, urmând ca mâine să-și continue drumul până în orașul de pe Bega.

Antrenorul grupării brașovene, Călin Moldovan, a pregătit meciurile cu Poli ca pe două finale, crezând în îndeplinirea obiectivului, anume rămânerea în eșalonul secund: „Prevăd două dispute echilibrate; nu cred că se va decide nimic după meciul tur. Mergem cu încredere la Timișoara, cu multă personalitate și vom juca. Vom întâlni o echipă bună, pentru mine este o surpriză că a ajuns să joace barajul”.

Din informațiile noastre, așa cum am mai relatat, și formația care va pierde barajul are șanse însemnate să continue în Liga 2, asta pentru că Gaz Metan Mediaș, retrogradată din primul eșalon, va intra, 99,9%, în faliment. Odată cu reorganizarea clubului, sibienii o vor lua de la început, din Campionatul Județean…

Tot în conferința de presă, Călin Moldovan a făcut aluzie la rezultatele nesatisfăcătoare obținute la FC Brașov sub comanda predecesorului său, Ilie Stan: „E clar că rezultatele din primăvară au fost pozitive față de ce a fost în toamnă, chiar dacă nu i-am bătut pe toți, așa cum își doreau unii”.

Articole asemănătoare

Foto: Facebook Poli Timișoara

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button