Sport

FC BRAȘOV. „Alba-neagra” cu contractele!!! Cine ia banii în cazul în care Chipciu și Mateiu se vor transfera?!…

 

Alex Chipciu, membru al lotului de 23 al României la Euro 2016, a primit o ofertă de transfer din Turcia, de la Karabükspor, echipă nou-promovată în Süper Lig, unde ar avea un salariu stagional de 500.000 de euro.

Gruparea turcă i-a oferit Stelei 2 milioane de euro în schimbul jucătorului, însă patronul Gigi Becali a solicitat cel puțin 3.

După cum s-a vehiculat de-a lungul timpului, în cazul unui transfer al lui Chipciu de la Steaua, FC Brașov ar trebui să încaseze un milion de euro. Însă, surpriză, contractul de transfer al mijlocașului menționat de la gruparea stegară la cea condusă de Gigi Becali nu se află printre documentele existente la SC FC Brașov SA, firmă aflată – deocamdată – în insolvență, după cum ne-au declarat surse autorizate. Dacă se va declara falimentul, iar Chipciu va pleca de la Steaua, atunci ANAF ar trebui să încaseze milionul de euro.

De asemenea, potrivit acelorași surse, în momentul în care Alexandru Mateiu se va transfera de la CS „U” Craiova, FC Brașov trebuie să încaseze 325.000 de euro, potrivit contractului încheiat în momentul plecării jucătorului de la formația „galben-neagră” în Bănie, ștampilat și semnat de Constantin Zotta. Din acești bani, FC Brașov (sau ANAF, în cazul pronunțării falimentului) ar trebui să-i dea 10%, în termen de 3 zile, impresarului Ana Maria Prodan. În caz contrar s-ar pune în aplicare o penalizare de 500.000 de euro. 

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button