Sport

FC BRAȘOV. Ajunge antrenor în Liga 2, deși a ratat barajul de promovare…

  • dan-alexa.jpg

Marian Mitran a fost „uns” de primarul Allen Coliban președinte la FC Brașov – FC BRAȘOV. Noul președinte este… – în urmă cu câteva zile. Deși nu a fost prezentat oficial în funcție, cum ar fi fost normal la un club susținut din bani publici, el a intrat „în pâine” rapid, înțelegându-se cu un nou antrenor. Din variantele prezentate în premieră de noi – Antrenori pentru FC BRAȘOV…, alesul pare a fi Dan Alexa (foto), așa cum a informat liga2.

Spre deosebire de Călin Moldovan, căruia îi expiră contractul cu FC Brașov pe 30 iunie, cel ce a reușit să promoveze cu Corona în Liga 2 în condiții de criză, ulterior clubul fiind metamorfozat cu ajutorul Scotch-ului (se știe povestea…), Dan Alexa a fost pus pe liber, recent, de CSM Reșița, după ce nu a reușit să acceadă în eșalonul secund în fața amatorilor de la CSC Dumbrăvița. Și, atenție, CSM Reșița ar fi avut buget de un milion de euro!

Probabil că, odată cu Dan Alexa, vor sosi mai mulți jucători la FC Brașov în următoarea perioadă, poate și de la CSM Reșița, unii dintre ei impresariați chiar de Anamaria Prodan, cu vulturul pe spate.

Alți bani dați de Primărie, altă distracție. Dar, repetăm încă o dată, „galben-negrii” care au reușit să se mențină în Liga 2 după barajul cu Poli Timișoara nu și-au primit salariile din februarie!

P.S. Și pentru a demonta toate cele apărute în social-media, Marian Mitran ar trebui să explice în prima sa conferință de presă motivul pentru care a plecat de la Precizia Săcele.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button