Sport

FC BRAȘOV. Adrian Szabo: „Suntem oarecum dezavantajați în acest joc. Mergem oarecum în necunoscut”

 

Ultima etapă a turului sezonului regulat al Ligii 2, Seria a 2-a, una intermediară, va avea loc mâine. 

De la ora 14.00, FC Brașov va juca pe terenul celor de la Șoimii Pâncota și are nevoie de vicotrie pentru a termina prima parte a sezonului regulat pe o poziție de play-off, în condițiile în care CS Mioveni, grupare aflată pe pozția a șaptea, la doar un punct în spatele „stegarilor” întâlnește pe teren propriu codașa Metalul Reșița. 

„Lupta pentru promovare în acest sezon va fi una extrem de interesantă. Dacă reușești să legi câteva etape în care îți câștigi meciurile poți ajunge sus. Dacă până acum câteva runde ne raportam la FCM Baia Mare, acum lideră este UTA Bătrâna Doamnă, formație care nu intra în discuții în urmă cu puțin timp”, a declarat antrenorul „galben-negrilor”, Adrian Szabo.

Despre confruntarea de la Pâncota, tehnicianul formației de la poalele Tâmpei a menționat: „Suntem oarecum dezavantajați în acest joc. Nu am avut posibilitatea să vedem imagini din jocurile rivalilor. În schimb, ei au putut să ne analizeze și să își facă o idee despre noi în urma meciurilor televizate. Mergem oarecum în necunoscut. Avem doar unele informații de la colegii antrenori și de la câțiva oameni care cunosc jocul celor de la Șoimii Pâncota. Întâlnim echipa care are pe bancă cel mai experimentat antrenor din serie. Ionuț Popa a dovedit că își poate pune amprenta pe evoluția echipei pe care o antrenează. Noi sutem pregătiți din toate punctele de vedere și ne dorim să obținem un rezultat pozitiv. Ar fi ideal dacă am obține maximum de puncte din aceste cinci meciuri care mai sunt de jucat în 2015. Liniștea este mijlocul cel mai constructiv de a pregăti ceea ce urmează și dacă ne-am impune în aceste cinci partide am avea parte de liniște pentru perioada de pauză. Important este să ne impunem la Pâncota”.

Pentru partida de mâine, din tabăra „stegară” vor lipsi Vlad Munteanu, care a suferit o fractură de os zigomatic în partida cu Rm. Vâlcea și Codoban, care are probleme în zona lombară.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button