Sport

FC BRAȘOV. Adrian Szabo: „Soarta clubului este mult mai importantă decât calificarea în play-off”

 

FC Brașov va încheia o săptămână agitată cu un meci care o poate ține sau o poate elimina definitiv din lupta pentru play-off. Mâine, de la ora 11.00, „stegarii” vor juca la Mioveni, echipă care are cu patru puncte în plus și care ocupă în acest moment ultimul loc ce duce în play-off, la egalitate cu Baia Mare și Rm. Vâlcea.

Pentru „galben-negri” ultimele zile nu au fost deloc liniștite. Mai întâi, antrenorul Mihai Stere a demisionat. Apoi, s-a spus că italienii au renunțat la ideea de a cumpăra clubul după ce datoriile au crescut și că falimentul nu mai poate fi evitat. A urmat refuzul jucătorilor de a se antrena pentru o zi, după care a venit anunțul că totuși cei de la Nilor Finance Group sunt în continuare interesați și că vor reveni la Brașov.

„Este o situație foarte delicată pe care o avem de gestionat. Am preluat echipa din pripă, singurul lucru cert este că ne dorim să câștigăm la Mioveni. Va fi foarte greu să motivăm jucătorii. Nu au mai fost astfel de date ale problemei. Lucrurile sunt grave și dureroase acum. Fără colaborarea jucătorilor va fi foarte greu. Nu mai contează nici un discurs motivațional al meu, dacă băieții nu vor gândi la fel. Până la urmă, cred că soarta clubului este mult mai importantă decât calificarea în play-off. Acest club are o istorie, o tradiție, are performanțe mai mult sau mai puțin apreciate”, a declarat Adrian Szabo, cel care l-a înlocuit pe Mihai Stere ăn funcția de antrenor principal.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare