Sport

FC BRAȘOV. Adrian Szabo: „Nu știu dacă mă hazardez, dar cred că meciul cu Pâncota este cel mai important din istoria clubului”

 

FC Brașov își joacă ultima șansă de a prinde play-off-ul în Liga 2, Seria a 2-a și de a continua lupta pentru promovare în cazul în care Tribunalul nu va declara falimentul pe 6 aprilie.

Sâmbătă, de la ora 11.00, pe Stadionul „Tineretului”, „stegarii” vor întâlni gruparea Șoimii Pâncota și pentru a fi siguri de accederea în play-off au nevoie de cele trei puncte.

„Este ultimul joc din sezonul regulat, pe care eu îl consider cel mai important din istoria clubului. Nu știu dacă mă hazardez, dar așa gândesc. Argumentez spunând că de accederea în play-off și implicit de victoria cu Pâncota depinde soarta clubului. Niciodată până acum nu s-a pus problema dispariției clubului, dar cu un rezultat negativ sâmbătă s-ar putea ca lucrurile să fie grave. În același timp, va fi un meci greu. S-ar putea să existe o presiune creată însubconștientul jucătorilor și exprimarea în teren să fie afectată. Apoi, schimbarea de antrenor de la Pâncota poate fi benefică și poate mobiliza. Ținând cont de discuțiile care au fost și de cum a fost despărțirea de Ionuț Popa, această schimbare de tehnican îi va mobiliza. Nu cunosc modul de lucru al lui Zsolt Muzsnay și chiar nu pot să pregătesc echipa din acest punct de vedere. În același timp, fotbaliștii Brașovului sunt într-o sferă care se rostogolește și aduce rezultate. Mi-aș dori să se continue această rostogolire și să reușim victoria cu Pâncota. Orice greșeală, orice ar putea să influențeze să facă să se spargă această sferă poate afecta în viitor. Noi antrenorii căutăm să menținem și să utilizăm la maxim fenomenul care s-a creat. Poate că e mai bine că nu am câștigat la Vâlcea și se menține această stare de concentrare. Mi-aș dori să ne calificăm în play-off și sunt convins că apoi vom răsturna foarte multe calcule și vom fi surpriza plăcută a campionatului. Am auzit că suporterii încearcă să facă ceva pentru club. Aș vrea să le mulțumesc fanilor pentru această mobilizare. Mi-e teamă că ar putea fi ultimul meci al acestei echipe. Dar indiferent de ceea ce se întâmplă, important este ca noi să fim calificați în play-off”, a declarat antrenorul Adrian Szabo, care deși nu a vrut să vorbească despre situația prin care trece clubul, a adăugat: „Mă gândesc la autorități, la oamenii potenți financiar. Probabil se puteau găsi soluții. Îmi aduc aminte când se jucau meciurile cu Steaua, cu Dinamo cu Rapid în Liga 1 era o cerere mare de invitații la VIP. Nu putea face față clubul. Unde or fi oare cei care solicitau aceste invitații?”.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button