Sport

FC BRAȘOV. Adrian Szabo: „Meciurile devin decisive pentru noi”

 

În plin scandal legat de precedenta confruntare directă, cea din ultima etapă a Ligii 1 din sezonul trecut, după care Ioan Horoba, a declarat că „stegarii” ar fi primit bani de la Concordia Chiajna pentru a-și apăra corect șansele în fața medieșenilor, FC Brașov și Gaz Metan Mediaș vor fi din nou față în față.

Sâmbătă, de la ora 11.00, pe Stadionul „Tineretului”, cele două formații se vor duela în runda a opta a Ligii 2, Seria a 2-a. Tot circul pornit de Horoba continuă în aceste zile pe la comisiile federale, care nu sunt în stare să dea un verdict final. 

„Nu pot să vorbesc în numele celor de la Mediaș, dar eu am fost foarte afectat de acest scandal”, a declarat Adrian Szabo, cel care a fost „principal” la FC Brașov și la partida din sezonul trecut și care a ratat șansa de a antrena la Centrul de Excelență al FRF de la Tg. Mureș

Partida de sâmbătă va fi una extrem de importantă pentru FC Brașov. „Stegarii” au anunțat că obiectivul pentru acest sezon este promovarea în Liga 1, iar un nedorit pas greșit în această dispută ar îndepărta echipa de la poalele Tâmpei de îndeplinirea țelului propus. „De acum nu mai luptăm doar cu adversarii, ci și cu timpul. Meciurile devin decisive pentru noi”, a comentat Adrian Szabo, care a continuat: „Nu avem motive să vorbim prea mult, întrucât nu am avut realizări. Orice strategie am avea, orice formulă de start, orice idee de joc, nu ar fi viabile dacă nu există determinare, ambiție și voință. Consider că aceste trei aspecte sunt primordiale. Degeaba vrem să jucăm într-un fel, degeaba promitem că facem și dregem, dacă nu se vede pe teren. Deși toată lumea cunoaște scandalul de după precedentul meci cu Gaz Metan, duelul de sâmbătă este doar unul care vine după o serie mai puțin bună a noastră, pe care trebuie să îl câștigăm. Nu îi acord nici o altă conotație. Și rivalii vin după câteva rezultate de egalitate și e clar că vor încerca să câștige. Dacă ne uităm la declarații și la faptul că ambele grupări au anunțat că vor să promoveze, se poate considera ca acesta este derby-ul seriei. În schimb, dacă ne uităm la rezultate și la clasament, e doar un meci normal”.

Până acum, FC Brașov a cedat multe puncte din cauza greșelilor mari făcute de oamenii din apărare. „Pierdem puncte din cauza modului în care se apără echipa. Este o problemă care ne dă de gândit. Noi, antrenorii trebuie să ne ocupăm mai mult de acest aspect”, a punctat Szabo.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare