Sport

FC BRAȘOV. Adrian Szabo: „În sfârșit am ajuns în play-off. Noi ne-am făcut treaba pe teren, restul nu ține de mine sau de jucători”

Fotbaliștii de la FC Brașov au fost premiați de suporteri

  • premiere.jpg
 

FC Brașov s-a calificat în play-off-ul Ligii 2, Seria a 2-a, după victoria reușită astăzi, 3-0, pe Stadionul „Tineretului”, cu Șoimii Pâncota în ultima etapă a sezonului regulat.

La finalul partidei, tehnicianul Adrian Szabo a comentat: „Nu știu cum ar fi decurs jocul dacă nu am fi marcat repede cele două goluri. Ne-au adus liniștea de care aveam nevoie și apoi am dominat întreaga partidă, chiar dacă nu am avut multe situații de gol. În sfârșit am ajuns în play-off. Lupta continuă, de acum orice se poate întâmpla. Noi ne-am făcut treaba pe teren, restul nu ține de mine sau de jucători. Habar nu am ce decizie va lua Tribunalul miercuri, mi-aș dori să fie una favorabilă să ne putem continua activitatea”.

Altfel, spectatorii prezenți la meciul de astăzi au avut ocazia să doneze bani pentru jucătorii „stegari”, care au o întârziere de o lună și jumătate la plata salariilor. Fanii au strâns aproximativ 5.000 de lei, care la finalul meciului au ajuns la fotbaliști. „Le mulțumesc suporterilor în numele meu și al jucătorilor pentru susținere și pentru acest gest. Aștept în continuare de la instituții și de la oamenii de afaceri din Brașov să vină alături de echipă să putem continua campionatul cu șanse reale la promovare”.

CITEȘTE ȘI: 

BRAȘOV. „Stegarii” au câștigat fără probleme meciul cu Pâncota, s-au calificat în play-off, iar acum așteaptă decizia Tribunalului


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button