Sport

FC BRAȘOV. Adrian Szabo, după victoria cu Chindia: „Trebuie să ne bucurăm ponderat. Ne gândim deja la meciul cu Mediaș”

 

„Stegarii” au reușit aseară prima victorie în play-off-ul Ligii 2, Seria a 2-a, 3-2 cu Chindia Târgoviște, după un meci în care au fost conduși de două ori, cu 1-0 și 2-1.

După meci, tehnicianul Adrian Szabo a comentat: „Sunt trei puncte pe care le-am meritat, chiar dacă am fost conduși de două ori. Mă bucur că băieții au respectat ceea ce am cerut atât la ședința premergătoare jocului, cât și în antrenamente. Am făcut un joc bun și nu a fost ceva întâmplător. În ziua meciului băieții au încasat și ceva bani. Probabil că ar fi contat în sens negativ, dacă acest salariu nu s-ar fi plătit. Mă bucur ponderat de această victorie și deja începem să ne gândim la meciul care urmează. Sperăm că lucrurile vor fi mai liniștite și vom pregăti bine meciul cu Mediaș, care va avea loc marți. Acum să nu înțelegem că dacă s-a dat o parte din restanțe, jucătorii nu trebuie să mai primească. Ei trebuie să ajungă cu banii la zi”.

Despre situația atacantului Marius Matei, cel care a transmis că nu se mai antrenează până când clubul îi va plăti restanțele financiare, iar vineri a lansat atacuri la adresa antrenorului Adrian Szabo și a președintelui interimar al CA, Gheorghe Popa, tehnicianul „stegarilor” a comentat: „Marius Matei nu este un caz. Eu știu doar că până nu este plătit el nu se antrenează. Atunci cum putem să ne bazăm pe el. Dacă va reveni la pregătiri și se va antrena bine va juca. De ce să nu pot lucra cu el? Este problema lui ce declară. Știu ce am făcut și lucrurile nu stau cum a spus Matei”. 

CITEȘTE ȘI: 

BRAȘOV. Liga 2. „Stegarii”, prima victorie în play-off

Articole asemănătoare

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button