Sport

FC BRAȘOV. Adrian Szabo: „Ceva se întâmplă în meciurile de pe teren propriu”

 

FC Brașov a remizat astăzi cu UTA Bătrând Doamnă, 2-2, după ce în minutul 75 formația de la poalele Tâmpei conducea cu 2-0.

Matei și Avram au marcat pentru „stegari”, oaspeții punctând prin Curtuiuș și Szekely.

La finalul disputei, antrenorul „galben-negrilor”, Adrian Szabo, a punctat: „Se pare că trebuie să marcăm trei goluri pe teren propriu pentru a spera la victorie. Probabil nu am găsit încă o cale de comunicare pentru ca băieții să înțeleagă că în momentul în care ai avantaj nu trebuie să te aperi, ci trebuie să continui să pui presiune pe adversar. În ultima parte a meciului, când aveam 2-0, am făcut multe greșeli, nu am întâmpinat adversarul cu mingea, nu am asigurat dublajul. Cred că este vorba despre personalitatea jucătorilor. Când conduci trebuie să se vadă încrederea în ceea ce ai de făcut pe teren. Ceva se întâmplă în meciurile de pe teren propriu. Nu cred că este vorba despre presiune, trebuie să fim mai dezinvolți. Este clar că avem probleme în jocul defensiv, a fost un singur meci până acum în care nu am primit gol, cel din Cupa României, de la Suceava”. 

CITEȘTE ȘI: 

BRAȘOV. Liga 2. „Stegarii” au condus cu 2-0, dar au luat doar un punct din meciul cu UTA Bătrâna Doamnă


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button