Sport

FC BRAȘOV. Adrian Szabo: „Ar fi o mare rușine să nu intrăm în play-off. Cele cinci jocuri rămase de disputat în acest an sunt de totul sau nimic pentru noi”

 

Returul Ligii 2, Seria a 2-a, începe cu un meci extrem de important pentru FC Brașov, echipa antrenată de Adrian Szabo urmând să o întâlnească, pe teren propriu, pe FCM Baia Mare. Confruntarea va avea loc duminică, de la ora 18.30.

Aruncați pe poziția a noua a clasamentului, după eșecul rușinos de la Pâncota, „stegarii” sunt obligați să câștige disputa de duminică pentru a nu pierde contactul cu echipele aflate pe locurile de play-off.

Prefațând confruntarea, tehnicianul Adrian Szabo a comentat: „Sunt puține de zis și multe de făcut. Din cauza propriilor evoluții am ajuns în această situație, în care meciul cu Baia Mare este unul capital din toate punctele de vedere. Rezultatul acestui duel va avea implicații și va influența pozitiv sau negativ confruntările care vor urma și care pot decide, în mare măsură, prezența noastră în play-off. Nu sunt multe de spus, datoria noastră este să facem totul pentru a câștiga duminică. Venim după un joc deloc concludent și un scor rușinos la Pâncota. Am discutat cu băieții despre situația rușinoasă în care am ajuns. Dacă prezența noastră în play-off reprezintă un mare semn de întrebare, trebuie să ne gândim ce mai căutăm pe aici. Ar fi o mare rușine să nu intrăm în play-off. Cu Baia Mare vreau să văd altceva, dorință, determinare, răutate pozitivă. Întâlnim o echipă agresivă, combativă, care are și plusul că vine după rezultate pozitive. Până acum, am văzut că în meciurile jucate în nocturnă băieții se mobilizează. Sper să facem o nouă partidă bună la lumina reflectoarelor. Cele cinci jocuri rămase de disputat în acest an sunt de totul sau nimic pentru noi”.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button