Sport

FC BRAŞOV. A semnat noul antrenor. Coliban, obligat să îl accepte pe Moldovan

 

Proiectul New FC Braşov, început în vară de primarul Allen Coliban, începe să arate greşelile factute încă din primul moment. Faptul că primarul şi-a dorit să elimine orice legătură cu Corona Braşov, lucru imposibil, a dus la o serie de gafe, care acum se întorc împotriva clubului. Unele dintre gafe au fost facute cu oamenii care au lucrat la Corona şi au promovat echipa în Liga 2. Astfel, după cum se ştie, Camera Naţională de Soluţionare a Litigiilor a FRF a decis că FC Braşov trebuie să le pătească toţi banii antrenorilor şi jucătorilor de la Corona Braşov, care au fost concediaţi după „marea transformare”. Mai mult, toţi cei 10, Călin Moldovan, Adrian Szabo, Adrian Voicu, Ştefan Nicolau, Mihai Florin Laszlo, Liviu Negoiţă, Bogdan Rusu, Radu Linguraru, Marius Manole şi Raul Toader, trebuie să fie angajaţi la FC Braşov pe perioada pe care aveau contracte cu Corona.

Din informaţiile noastre, totul era aranjat pentru ca din iarnă Marius Lăcătuş să preia echipa, după ce primarul Allen Coliban nu a fost de acord cu numirea lui Călin Moldovan, omul care a promovat-o pe Corona în Liga 2. Decizia CNSL l-a obligat însă pe primar să îşi schimbe viziunea şi Călin Moldovan este, începând din această dimineaţă, noul antrenor al echipei FC Braşov.

Moldovan a semnat în urmă cu puţin timp contractul şi va conduce primul antrenament, după care clubul va organiza o conferinţă de presă şi va prezenta noul staff tehnic, din care vor mai face parte secundul Liviu Negoiţă şi antrenorul cu portarii Andrei Şanta.

La FC Braşov urmează însă o perioadă în care se vor face plăţi însemnate. Astfel, Călin Moldovan şi ceilalţi 9 oameni de la Corona trebuie să încaseze salarile pe lunile în care nu au fost în club, dacă nu cumva, după reangajare ei vor fi de acord să negocieze. O altă sumă importantă va merge către Ilie Stan, tehnicianul adus de primarul Coliban pentru a renaşte fotbalul braşovean şi demis după doar câteva etape.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button