Sport

FC BRAŞOV a scăpat de EMOŢII. VERDICTUL TAS

  • fcbrasov_20.jpg

FRF a anunţat astăzi pe site-ul oficial că a câştigat litigiul cu AFAN în cazul în care era implicată şi FC Braşov.

Astfel, conform frf.ro, „Luni, 11 aprilie 2022, Tribunalul Arbitral al Sportului (TAS) a respins apelul președintelui AFAN, Emilian Hulubei, la decizia Comitetului Executiv al FRF din 19 iulie 2021.

Prin urmare, hotărârile numărul 19 și 21 din ședința CEx din iulie 2021 au fost validate”.

Printre deciziile luate în Comitetul Executiv din 19 iulie 2021, la punctul 19 este: „Aprobă cu majoritate de voturi (un vot împotrivă) cesiunea dreptului de participare în competiții (Liga a 2-a) de la CSM Corona Brașov către ACS Fotbal Club Brașov-Steagul Renaște. Prin urmare dispune afilierea ACS Fotbal Club Brașov-Steagul Renaște și dezafilierea CSM Corona Brașov”.

Pentru digisport.ro, Emilian Hulubei, preşedintele AFAN, a comentat: „În momentul în care noi am atacat decizia Comitetului Executiv al FRF am făcut-o atât la TAS, cât şi la Comisiile federale. Între timp, contractele jucătorilor au fost preluate de noile cluburi, iar jucătorii şi-au primit banii în urma sentinţelor de la Comisii. Până la urmă, pe noi acest lucru ne interesa cel mai mult.

Am pierdut acum şi pentru că am reclamat doar FRF, în loc să chemăm şi cluburile în judecată, pentru a se putea apăra. Cum spuneam, nu e o problemă că am pierdut, mai ales că dacă în acest moment noi câştigam, exista riscul excluderii echipelor, astfel că şi jucătorii aveau de suferit.

Oricum, procedura adoptată de federaţie în această speţă nu este ok şi dacă se va mai întâmpla, vom apela din nou la judecata TAS. Iar atunci vom ţine cont de această sentinţă”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare